Freelancer Dries aan het woord

Wat doe jij bij Admishift?

Admishift kan rekenen op diverse skills die ik beoefen als freelancer, dit gaat over webdesign, marketing en grafisch ontwerp. Op vandaag is er namelijk veel nood aan gestructureerde oplossingen die leiden tot een betere online zichtbaarheid. Admishift kan hun klanten op deze manier vooruit helpen door mij in te schakelen. Het is een breed takenpakket, maar zo is elke opdracht uniek en uitdagend op elk vlak.”

Hoe ben jij terecht gekomen bij Admishift?

“Ik had reeds contact met Leen van Admishift. Toen mijn freelance beoefening ter sprake kwam, was er direct interesse in een samenwerking. Na een aangename meeting met een goeie kop koffie en overleg met Emilie was ik gelanceerd. Een eerste meeting met een klant volgde kort hierna.”

Kan je ons wat meer vertellen over je opdracht?

“Ik voer een opdracht uit voor een klant die zich specialiseert in het kweken van graszoden en diverse flora. De klant was op zoek naar iemand om hun bestaande webshop te optimaliseren en verder op te volgen. Dit gaat meer bepaald over Copywriting, grafisch ontwerp, fotobewerking en algemene adviezen naar de webshop toe. Na een eerste overleg tussen de klant, Leen en mezelf kon het werk direct worden aangevat. De begeleiding en samenwerking met Admishift was makkelijk en zeer aangenaam.”

Hoe verloopt de samenwerking met Admishift?

“De samenwerking met Admishift loopt op wieltjes, we vinden tijd voor elkaar en hebben diverse meetings over de lopende projecten. Dit is altijd in een casual setting. Niet alleen kan je rekenen op hun ervaring, maar hun aanpak is ook zeer aanstekelijk. Admishift weet wat ze wil en je neemt al snel hun prachtige werkwijze over.”

Kan je nog iets vertellen over je ervaring met Admishift?

“Ik kan vooral benadrukken dat deze ervaring mij heeft vooruitgeholpen op diverse vlakken. Als freelancer is het meestal niet evident om tijd vrij te maken voor klantenwerving. Admishift zorgt steeds voor een goede begeleiding en je leert elke dag bij dankzij hun open communicatie. Vooral de sfeer, werkwijze en omgeving maken van Admishift een fantastische partner. Ik kan het alleen maar aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een soortgelijke partner.”

Dries is actief bij Admishift als webdesigner, marketeer en grafisch ontwerper.
Heb jij nood aan deze expertises of ben je op zoek naar een administratieve partner?
Aarzel dan zeker niet en contacteer Admishift via de contactpagina!