Ons Team

Tania

Immer rustige all-round administratieve freelancer met ruim 20 jaar werkervaring binnen diverse KMO’s. Tania heeft uitmuntende kwaliteiten op het vlak van voorbereidende boekhouding en financiële rapportering. Bovendien is Tania sterk onderlegd op het vlak van personeelsadministratie. 

Zorgzame mama van 2 met een absolute passie voor koken.

Barbara

Barbara is een sociale en ondernemende freelancer die haar strepen al ruimschoots verdiende qua interne commerciële opvolging, sales, input boekhouding en uiteenlopende opdrachten via outsourcing in grote en kleine bedrijven. Barbara is uiterst flexibel en beschikt over een uitstekende talenkennis Frans en Engels.

Lieve mama van een dochter die in haar vrije tijd graag wandelt en kookt.

An

Met ruim 30 jaar werkervaring op de teller staat An stevig in haar schoenen als het aankomt op vlot en efficiënt werken met zicht op een perfect en secuur eindresultaat. An voelt zich als een vis in het water in zowel nationale als internationale omgevingen waarbij haar kwaliteiten binnen projectopvolging, planning, logistiek, rapportering, orderverwerking, voorbereidende boekhouding helemaal tot hun recht komen.

Na werktijd kan je An treffen met haar neus in een boek, genietend van muziek en met haar kalligrafische pen in de aanslag.

Saskia

Saskia is een sociale en ervaren freelancer met een warm hart voor mensen. Saskia heeft een gedegen kennis van 20 jaar opgebouwd in de algemene administratie, commerciële binnendienst en personeelsadministratie binnen KMO’s en de onderneming van haar echtgenoot. Saskia houdt ervan om optimalisaties door te voeren en structuur aan te brengen. Ze is een doorzetter en laat zich niet snel ontmoedigen.

Saskia is lieve mama van 4 kinderen die ontspanning vindt in kokkerellen, tuinieren, piano en jazz dans.

Sabine

Sabine is een rustige dame die dankzij ruim 20 jaar professionele expertise van geen kleintje meer vervaard is als het gaat om commerciële opdrachten en vlotte administratieve organisatie en optimalisatie. Sabine beschikt naast een uitstekende talenkennis over een groot aanpassingsvermogen en is altijd te vinden voor een nieuwe uitdaging waar ze haar tanden kan in zetten.

Als fiere mama van een dochter trekt Sabine er in haar vrije tijd graag op uit met haar gezin en houdt ze ervan om een aardig potje te koken.

Stefanie

Stefanie is de kameleon onder de freelancers omdat ze dankzij haar ervaring en kennis in geen tijd haar weg weet te vinden binnen nieuwe structuren, daarbij vertrouwen uitstraalt en naadloos deel uitmaakt van de organisatie. Klantgerichtheid en communicatie staan bij Stefanie steeds op de eerste plaats en bovendien kan ze terugvallen op doorgedreven expertise op het vlak van commerciële binnendiensten, de immosector en copywriting.

Stefanie is trotse mama van een dochtertje die graag samen met haar partner kookt, bezig is met haar 2 Franse buldogs en zich ontspant met fotografie en creatief bloggen.

Evelyne

Evelyne is een creatieve en ervaren freelancer die in alle omstandigheden het hoofd koel houdt en erin slaagt om structuur aan te brengen. Evelyne heeft haar sporen verdiend in algemene administratie binnen KMO’s en heeft ook een gedegen kennis van dienst na verkoop en personeelszaken. 

Trotse mama van 2 die ontspanning vindt in schilderen, lopen en creatief bezig zijn met glas.

 

Hélène

Hélène is een dynamische en energieke freelancer met grote affiniteit voor de bouw- en transportsector waarbij ze een jarenlange expertise wat betreft boekhoudkundige en logistieke taken heeft opgebouwd. Dankzij haar inlevingsvermogen past Hélène zich in een mum van tijd aan in zowel kleine als grote bedrijven.

Naast het werk heeft Hélène een passie voor paarden en kiest ze resoluut voor quality time met vrienden en familie.

Valerien

Valerien is een zachtaardige en rustige freelancer die graag de puntjes op de i zet en houdt van structuur en optimalisatie. Valerien kan prat gaan op een mooi parcours binnen financiële administratie, wagenparkbeheer, klantendienst, commerciële binnendienst, marketing en klantonthaal.

Fiere mama van 2 die in haar vrije tijd het gezin voorop zet, graag wandelt, leest en aan fitness doet.

Lynn

Lynn is een goedlachse freelancer met een heel sterke basis in voorbereidend boekhouden en heel wat ervaring als office manager. Efficiëntie en optimalisatie zijn haar stokpaardjes, waarbij Lynn steeds de kaart trekt van open en transparante communicatie.

In haar vrije tijd gaat Lynn graag op stap met haar trouwe viervoeters of maakt ze een ontspannend ritje te paard.

Cindy

Cindy is een gedreven en positief ingestelde dame met ruim 23 jaar werkervaring binnen verschillende KMO’s, waarvan de laatste 8 jaar als zelfstandig uitbaatster van een succesvolle bakkerij. Cindy is heel sterk onderlegd op het vlak van logistiek en interne verkoop. Zij communiceert open en beschikt over uitstekende kwaliteiten op het vlak van voorbereidende boekhouding. Cindy haalt er voldoening uit om uitdagingen aan te gaan en projecten tot een perfect einde te brengen.

Cindy is trotse mama van een dochter, en geniet ten volle van hun quality time samen waarin ze onder andere samen zorgen voor hun paard.

Evelien

Evelien is een dynamische en mensgerichte freelancer die al ruim 10 jaar instaat voor de administratie in de onderneming van haar echtgenoot. Evelien is uiterst sociaal en is de vrouw van het oplossingsgericht en creatief denken. Voorbereidende boekhouding en commerciële binnendienst hebben geen geheimen voor haar, en bovendien is Evelien ook geschoold als preventieadviseur niveau 3.

Na de werkuren vind je Evelien in het gezelschap van haar gezin en houdt ze ervan om lekker te gaan eten, te aperitieven met vrienden en op reis te gaan.

Isabelle

Isabelle is een zachtaardige en goedlachse dame die in alle rust en discretie te werk gaat en ervan houdt om administratieve zaken nauwkeurig en efficiënt te laten verlopen. Algemene administratie, financiële opvolging en voorbereidende boekhouding zijn absoluut Isabelle haar stokpaardjes, en als Isabelle ergens haar tanden in zet, dan zoekt ze de zaken uit en gaat ze helemaal voor het perfecte resultaat.

Naast het werk heeft Isabelle een passie voor kunst, cultuur en reizen. Op sportief vlak leeft ze zich uit met skiën, Pilates en tennis.

Karen

Karen is een gedreven en energieke duizendpoot met heel brede ervaring op diverse domeinen. Van commerciële ondersteuning over digitale support tot persoonlijk assistente, Karen weet er raad mee. Dankzij haar vloeiende kennis van Frans  en Engels staat Karen perfect haar mannetje binnen internationale omgevingen, en bovendien is ze altijd te vinden voor een nieuwe uitdaging en leert ze heel graag bij.

In haar vrije tijd vindt Karen ontspanning in qualtiy time met het gezin, een fikse wandeling met de hond en stevige sportsessies.

Marijke

Marijke is een uiterst loyale dame die dankzij haar ruim 30 jaar werkervaring heel goed situaties weet te doorgronden en ervan houdt om de zaken doordacht aan te pakken. Met een voorliefde voor klantencontact, voorbereidende boekhouding en algemene administratie kan je 100% op Marijke rekenen als vlijtige ondersteunende kracht.

Na werktijd vind je Marijke met haar neus in een boek of als tuinier in eigen tuin, en bovendien trekt Marijke er graag eens op uit voor een gezellig etentje, een fietstocht of  voor een weekendje weg.

Kristien

Kristien is een administratieve duizendpoot die met veel zin voor enthousiasme initiatief en verantwoordelijkheden neemt. Kristien weet als geen ander taken binnen een backoffice te coördineren en te optimaliseren, waarbij haar sterktes op het vlak van marketing, payroll, internal sales en voorbereidende boekhouding tot uiting komen.

In haar vrije tijd speelt Kristien op haar saxofoon, is ze altijd te vinden voor een lekker etentje of een citytrip en leeft ze zich als theesommelier uit in haar absolute passie voor thee.