Ons Team

Tania

Immer rustige all-round administratieve freelancer met ruim 20 jaar werkervaring binnen diverse KMO’s. Tania heeft uitmuntende kwaliteiten op het vlak van voorbereidende boekhouding en financiële rapportering. Bovendien is Tania sterk onderlegd op het vlak van personeelsadministratie. 

Zorgzame mama van 2 met een absolute passie voor koken.

Barbara

Barbara is een sociale en ondernemende freelancer die haar strepen al ruimschoots verdiende qua interne commerciële opvolging, sales, input boekhouding en uiteenlopende opdrachten via outsourcing in grote en kleine bedrijven. Barbara is uiterst flexibel en beschikt over een uitstekende talenkennis Frans en Engels.

Lieve mama van een dochter die in haar vrije tijd graag wandelt en kookt.

An

Met ruim 30 jaar werkervaring op de teller staat An stevig in haar schoenen als het aankomt op vlot en efficiënt werken met zicht op een perfect en secuur eindresultaat. An voelt zich als een vis in het water in zowel nationale als internationale omgevingen waarbij haar kwaliteiten binnen projectopvolging, planning, logistiek, rapportering, orderverwerking, voorbereidende boekhouding helemaal tot hun recht komen.

Na werktijd kan je An treffen met haar neus in een boek, genietend van muziek en met haar kalligrafische pen in de aanslag.

Saskia

Saskia is een sociale en ervaren freelancer met een warm hart voor mensen. Saskia heeft een gedegen kennis van 20 jaar opgebouwd in de algemene administratie, commerciële binnendienst en personeelsadministratie binnen KMO’s en de onderneming van haar echtgenoot. Saskia houdt ervan om optimalisaties door te voeren en structuur aan te brengen. Ze is een doorzetter en laat zich niet snel ontmoedigen.

Saskia is lieve mama van 4 kinderen die ontspanning vindt in kokkerellen, tuinieren, piano en jazz dans.

Sabine

Sabine is een rustige dame die dankzij ruim 20 jaar professionele expertise van geen kleintje meer vervaard is als het gaat om commerciële opdrachten en vlotte administratieve organisatie en optimalisatie. Sabine beschikt naast een uitstekende talenkennis over een groot aanpassingsvermogen en is altijd te vinden voor een nieuwe uitdaging waar ze haar tanden kan in zetten.

Als fiere mama van een dochter trekt Sabine er in haar vrije tijd graag op uit met haar gezin en houdt ze ervan om een aardig potje te koken.

Stefanie

Stefanie is de kameleon onder de freelancers omdat ze dankzij haar ervaring en kennis in geen tijd haar weg weet te vinden binnen nieuwe structuren, daarbij vertrouwen uitstraalt en naadloos deel uitmaakt van de organisatie. Klantgerichtheid en communicatie staan bij Stefanie steeds op de eerste plaats en bovendien kan ze terugvallen op doorgedreven expertise op het vlak van commerciële binnendiensten, de immosector en copywriting.

Stefanie is trotse mama van een dochtertje die graag samen met haar partner kookt, bezig is met haar 2 Franse buldogs en zich ontspant met fotografie en creatief bloggen.

Evelyne

Evelyne is een creatieve en ervaren freelancer die in alle omstandigheden het hoofd koel houdt en erin slaagt om structuur aan te brengen. Evelyne heeft haar sporen verdiend in algemene administratie binnen KMO’s en heeft ook een gedegen kennis van dienst na verkoop en personeelszaken. 

Trotse mama van 2 die ontspanning vindt in schilderen, lopen en creatief bezig zijn met glas.

 

Hélène

Hélène is een dynamische en energieke freelancer met grote affiniteit voor de bouw- en transportsector waarbij ze een jarenlange expertise wat betreft boekhoudkundige en logistieke taken heeft opgebouwd. Dankzij haar inlevingsvermogen past Hélène zich in een mum van tijd aan in zowel kleine als grote bedrijven.

Naast het werk heeft Hélène een passie voor paarden en kiest ze resoluut voor quality time met vrienden en familie.

Valerien

Valerien is een zachtaardige en rustige freelancer die graag de puntjes op de i zet en houdt van structuur en optimalisatie. Valerien kan prat gaan op een mooi parcours binnen financiële administratie, wagenparkbeheer, klantendienst, commerciële binnendienst, marketing en klantonthaal.

Fiere mama van 2 die in haar vrije tijd het gezin voorop zet, graag wandelt, leest en aan fitness doet.

Lynn

Lynn is een goedlachse freelancer met een heel sterke basis in voorbereidend boekhouden en heel wat ervaring als office manager. Efficiëntie en optimalisatie zijn haar stokpaardjes, waarbij Lynn steeds de kaart trekt van open en transparante communicatie.

In haar vrije tijd gaat Lynn graag op stap met haar trouwe viervoeters of maakt ze een ontspannend ritje te paard.

Cindy

Cindy is een gedreven en positief ingestelde dame met ruim 23 jaar werkervaring binnen verschillende KMO’s, waarvan de laatste 8 jaar als zelfstandig uitbaatster van een succesvolle bakkerij. Cindy is heel sterk onderlegd op het vlak van logistiek en interne verkoop. Zij communiceert open en beschikt over uitstekende kwaliteiten op het vlak van voorbereidende boekhouding. Cindy haalt er voldoening uit om uitdagingen aan te gaan en projecten tot een perfect einde te brengen.

Cindy is trotse mama van een dochter, en geniet ten volle van hun quality time samen waarin ze onder andere samen zorgen voor hun paard.

Evelien

Evelien is een dynamische en mensgerichte freelancer die al ruim 10 jaar instaat voor de administratie in de onderneming van haar echtgenoot. Evelien is uiterst sociaal en is de vrouw van het oplossingsgericht en creatief denken. Voorbereidende boekhouding en commerciële binnendienst hebben geen geheimen voor haar, en bovendien is Evelien ook geschoold als preventieadviseur niveau 3.

Na de werkuren vind je Evelien in het gezelschap van haar gezin en houdt ze ervan om lekker te gaan eten, te aperitieven met vrienden en op reis te gaan.

Isabelle

Isabelle is een zachtaardige en goedlachse dame die in alle rust en discretie te werk gaat en ervan houdt om administratieve zaken nauwkeurig en efficiënt te laten verlopen. Algemene administratie, financiële opvolging en voorbereidende boekhouding zijn absoluut Isabelle haar stokpaardjes, en als Isabelle ergens haar tanden in zet, dan zoekt ze de zaken uit en gaat ze helemaal voor het perfecte resultaat.

Naast het werk heeft Isabelle een passie voor kunst, cultuur en reizen. Op sportief vlak leeft ze zich uit met skiën, Pilates en tennis.

Karen

Karen is een gedreven en energieke duizendpoot met heel brede ervaring op diverse domeinen. Van commerciële ondersteuning over digitale support tot persoonlijk assistente, Karen weet er raad mee. Dankzij haar vloeiende kennis van Frans  en Engels staat Karen perfect haar mannetje binnen internationale omgevingen, en bovendien is ze altijd te vinden voor een nieuwe uitdaging en leert ze heel graag bij.

In haar vrije tijd vindt Karen ontspanning in qualtiy time met het gezin, een fikse wandeling met de hond en stevige sportsessies.

Marijke

Marijke is een uiterst loyale dame die dankzij haar ruim 30 jaar werkervaring heel goed situaties weet te doorgronden en ervan houdt om de zaken doordacht aan te pakken. Met een voorliefde voor klantencontact, voorbereidende boekhouding en algemene administratie kan je 100% op Marijke rekenen als vlijtige ondersteunende kracht.

Na werktijd vind je Marijke met haar neus in een boek of als tuinier in eigen tuin, en bovendien trekt Marijke er graag eens op uit voor een gezellig etentje, een fietstocht of  voor een weekendje weg.

Kristien

Kristien is een administratieve duizendpoot die met veel zin voor enthousiasme initiatief en verantwoordelijkheden neemt. Kristien weet als geen ander taken binnen een backoffice te coördineren en te optimaliseren, waarbij haar sterktes op het vlak van marketing, payroll, internal sales en voorbereidende boekhouding tot uiting komen.

In haar vrije tijd speelt Kristien op haar saxofoon, is ze altijd te vinden voor een lekker etentje of een citytrip en leeft ze zich als theesommelier uit in haar absolute passie voor thee.

Steve

Steve is een zachtaardige en uiterst loyale freelancer die dankzij zijn meer dan 20 jaar ervaring steeds zijn cool weet te bewaren. Met zijn ijzersterke analytische geest weet Steve de zaken tot in de kern te benaderen en naar optimalisatie te streven. Steve kan perfect zijn mannetje staan in boekhouding, financiële controle en algemene administratie, waarbij zijn absolute doel is om de zaken zo efficiënt en luchtig mogelijk te houden.

Ontspanning vindt Steve tijdens de voetbaltraining en wanneer hij op wandel gaat met zijn echtgenote en 3 trouwe viervoeters.

Kristien

Kristien is een gemotiveerde en hardwerkende dame met oog voor detail en oog voor het doel. Met bijna 30 jaar werkervaring in diverse administratieve en commerciële functies valt Kristien perfect op haar pootjes in zowel grote als kleine ondernemingen. Deze eeuwige positivo draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel en laat de backoffice moeiteloos draaien dankzij haar enthousiasme en gedrevenheid.

Kristien is fier op haar gezin met 2 zonen en een pluszoon en houdt ervan om te reizen, te fietsen en te wandelen.

Jolijn

Jolijn is een gedreven en enorm loyale dame die van aanpakken weet, het liefst van al de koe bij de horens vat en de zaken grondig en gedegen in handen neemt en opvolgt. Dankzij haar jarenlange ervaring in gerenommeerde boekhoudkantoren kent Jolijn als geen ander het belang van een correcte en efficiënte boekhouding en weet ze in te spelen op de noden van zowel de klant als de boekhouder. Jolijn wil de ideale schakel zijn tussen beide partijen en houdt ervan om naar langetermijnoplossingen te zoeken.

Jolijn houdt ervan om in haar vrije samen met haar partner te paard de natuur te verkennen.

Lesley

Lesley is een zeer sociale en empathische freelancer die ervan houdt om situaties te analyseren en zo te komen tot optimalisatie. Ze voelt zich thuis in zowel nationale als internationale context en weet als geen ander haar weg te vinden in nieuwe omgevingen. Lesley beschikt over een heel vlotte pen, is commercieel en klantvriendelijk ingesteld en staat open voor uitdagingen. Een persoonlijk accent en een nauwe persoonlijke band staan voor Lesley altijd centraal binnen de samenwerking.

In haar vrije tijd vind je Lesley steevast in het gezelschap van haar familie en vrienden of in de vrije natuur met haar paarden en honden.

Marleen

Marleen is een ervaren en veelzijdige freelancer die voluit gaat voor het perfecte resultaat. Na 30 jaar als zaakvoerder van een eigen onderneming weet Marleen als geen ander dat het kloppend hart van een bedrijf bij de interne organisatie ligt.

Marleen houdt ervan om te organiseren, te plannen, algemene administratie te voeren en klantencontact te onderhouden.

Marleen geniet van de tijd die ze met haar kinderen en kleinkind kan doorbrengen en heeft een absolute passie voor fotografie.

Veronique

Veronique

Wie Veronique is en waar ze voor staat, weerspiegelt zich eveneens op de werkvloer. 50 jaar aan levenservaring, waarvan de helft gecombineerd met een professionele carrière binnen administratie en sales, zelfstandige activiteit en sedert 4 jaar eveneens binnen de sociaal-agogische sector.

De interactie met mensen, een hands-on mentaliteit in combinatie met allerlei optimalisatieprocessen binnen het werkterrein, zorgen ervoor dat Veronique op heel  wat terreinen een significante meerwaarde kan betekenen.

Na werktijd kan je Veronique terugvinden met een goed boek of geniet zij van een wandeling of fietstocht.

Vincent

Vincent

Vincent is een rustige en positieve ondernemer die meer dan 12 jaar ervaring heeft als leidinggevende van een KMO.

Mensen motiveren en workflows efficiënter maken is zijn uithangbord.

Algemene administratie, financiële opvolging en payroll administratie zijn geen hem onbekenden.

Vincent houdt ervan om in zijn vrije tijd muziek te spelen en te crossfitten.

Christel

Christel

Met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring op de teller binnen verschillende sectoren weet Christel haar gading te vinden in het uitwerken van werkbare procedures. Christel is een freelancer met oog voor detail en houdt ervan het administratief leven luchtiger te maken. Christel omschrijft zichzelf als een pragmatische denker met een gezonde dosis assertiviteit. Iemand met wederzijds respect en een goede verbindende communicatie.

Na werktijd kan Christel genieten van een spelletje golf of een wandeling met haar hond.

Hans

Hans

Hans zijn grote drijfveer is het helpen van mensen, dit is altijd de rode draad geweest in zijn carrière.

Met ruime ervaring in de grafische wereld, voelt Hans zich als een vis in het water in projectmanagement, wat hem in staat stelt aanzienlijke waarde toe te voegen op het gebied van marketing en sales.

Hans weet steeds de rust te bewaren en werkt op stevig tempo naar deadlines toe.

In zijn vrije tijd kun je Hans altijd blij maken met een goede film of muziek. Daarnaast geniet hij van actieve bezigheden met zijn gezin.

Carmen

Carmen

Grote verantwoordelijkheidszin, gepassioneerd, open en communicatief typeren Carmen. Naast een groot inlevingsvermogen beschikt Carmen over een groot organisatorisch talent in combinatie met een creatieve geest. Carmen houdt ervan processen door te lichten en te optimaliseren.

In haar vrije tijd danst Carmen even gepassioneerd Argentijnse tango, waarbij communicatie en vertrouwen ook een essentieel deel uitmaken van de dynamiek.

Gaëtan

Gaëtan

Gaëtan is een enthousiaste en gemotiveerde freelancer, die zich snel kan aanpassen aan veranderende omstandigheden. Altijd bereid om het voortouw te nemen en te organiseren wanneer nodig. Gaëtan streeft ernaar om met zijn vaardigheden en kennis meerwaarde te bieden.

Buiten zijn werk geniet hij van reizen, sporten en wandelen met zijn trouwe viervoeter.

Anne-Marie

Anne-Marie

Anne-Marie is een zelfverzekerde en goedlachse dame met een groot inlevingsvermogen.

Ze is een echte duizendpoot die na ruim 20 jaar op de werkvloer haar strepen verdiend heeft op administratief vlak en een grote passie voor de bouwsector heeft. Ze werkt zowel graag zelfstandig als binnen een team en Anne-Marie kan zich gemakkelijk aanpassen volgens de situatie en gaat steeds gestructureerd en geduldig op haar doel af met oog op succes.

Haar ontspanning vindt Anne-Marie bij haar honden, in tuinieren, tijdens stevige sportsessies en tijdens gezellige etentjes met vrienden.

Patricia

Patricia

Patricia heeft zowel in de bankwereld als bij KMO’s heel wat ervaring opgedaan op gebied van administratie en financiële zaken en dit in zeer ruime zin. Ze denkt probleemoplossend en is niet bang om een uitdaging aan te gaan.

Trotse mama van 2 jonge mannen die haar hobbywereld, bovenop koken, wandelen en reizen, hebben verruimd met voetbal en ronkende motoren.