De arbeidsmarkt is de laatste jaren een strijdtoneel, vooral voor kleine en middelgrote ondernemingen die geschikte profielen zoeken. De zogenaamde “War for Talent” maakt het vinden van de juiste medewerkers een enorme uitdaging.

Specifiek bij het aantrekken van talent voor de backoffice van KMO’s heerst er momenteel een hevige strijd tussen bedrijven bij het rekruteren van getalenteerde administratieve krachten.

En net hier kan Admishift een cruciale rol spelen door ervaren en gespecialiseerde freelancers in te zetten die meteen aan de slag kunnen.

De uitdaging

De krapte op de arbeidsmarkt is een wereldwijd fenomeen, en in België is het probleem bijzonder acuut. Bedrijven worstelen om de juiste mensen aan te trekken en aan boord te houden.

De term “War for Talent” is niet voor niets gekozen want het voelt echt als een strijd om geschikte administratieve kandidaten binnen te halen gezien het aanbod schaars is en de vraag groot.

En bovendien vergt een grondig en duurzaam wervingsproces de nodige tijd, terwijl die tijd net cruciaal is om de dienstverlening en werking van de backoffice op peil te houden.

Onze oplossing

Admishift biedt een sluitende oplossing voor deze uitdaging door bedrijven toegang te geven tot een pool van ervaren freelancers die direct inzetbaar zijn. Onze freelancers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden volgens jouw noden en wensen om de openstaande vacature in te vullen terwijl jij rustig een vaste medewerker rekruteert.

Voordelen

We zetten bij deze alvast enkele voordelen op een rijtje:

Continuïteit: Tijdens je zoektocht naar een nieuwe administratieve kracht, zorgen onze freelancers ervoor dat je administratieve processen ononderbroken doorgaan. Dit voorkomt mogelijke haperingen en zorgt ervoor dat je bedrijf blijft draaien.

Tijdwinst: Met een freelancer van Admishift kun je de tijd nemen om zorgvuldig te rekruteren, zonder de druk van de nood naar onmiddellijke vervanging. Dit stelt je in staat om de beste kandidaat te vinden die perfect in je team past.

Naadloze overdracht: Zodra je een nieuwe medewerker hebt gevonden, zorgt de Admishift freelancer voor een vloeiende overdracht van alle taken. Dit geeft je de garantie dat je nieuwe medewerker een vliegende start maakt.

Admishift helpt

Onze dienstverlening via freelancers is meer dan een tijdelijke oplossing. Onze freelancers zijn professionals die efficiënt te werk gaan en een perfecte aanvulling vormen op je bestaand team. Ze brengen niet alleen de nodige expertise mee, maar ook een frisse blik en een flexibele werkhouding die van onschatbare waarde is binnen een dynamische werkomgeving.

Admishift begrijpt de unieke uitdagingen waar kleine en middelgrote ondernemingen voor staan en biedt op maat gemaakte oplossingen om je bedrijf te ondersteunen.

Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning tijdens een wervingsproces of om langdurige samenwerking, Admishift helpt je graag verder!

Door te kiezen voor Admishift, stap je met vertrouwen in de ring van de War for Talent. Onze ervaren freelancers staan klaar om je te ondersteunen en je bedrijf te helpen groeien, ook in tijden van krapte op de arbeidsmarkt.

Met vertrouwen de strijd aangaan? Neem vandaag nog contact met ons op!